Pogoji uporabe

Vsebine, objavljene na spletnem mestu, so last podjetja MONTY podjetje za izvajanje zaključnih del v gradbeništvu, d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in za osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh vsebin ali njihovih posameznih delo ni dovoljena. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za morebitne škodljive posledice uporabe.

MONTY podjetje za izvajanje zaključnih del v gradbeništvu, d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.monty.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Lastnik ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu http://www.monty.si uporablja na lastno odgovornost. Za vsebine, ki jih na spletno mesto prispevajo uporabniki, lastnik spletnega mesta ne odgovarja in si pridržuje pravico, da jih v primeru neprimernosti odstrani.

MONTY podjetje za izvajanje zaključnih del v gradbeništvu, d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletnem mestu. Podjetje MONTY podjetje za izvajanje zaključnih del v gradbeništvu, d.o.o. bo z vsemi podatki zbranimi spletnem mestu http://www.monty.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo. Uporabniki so sami odgovorni za varovanje svojih uporabniških imen in gesel pred nepooblaščeno uporabo drugih oseb. Uporabnikom ni dovoljeno posojati podatkov za dostop do njihovih uporabniških računov.

 

Komentarji in prijave kršitev

Morebitne komentarje in prijave kršitev nam posredujte na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Stik z nami

MONTY podjetje za izvajanje zaključnih del v gradbeništvu, d.o.o.

 

Cesta na Brdo 69,
1000 Ljubljana

 

Telefon:

Mob.:

Faks:

 

01 256 1788

041 79 82 86

01 256 1790

 

E-pošta:

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletno mesto:

 

http://www.monty.si

 

Spremljajte nas na
Monty d.o.o. na omrežju Facebook

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in boljše uporabniške izkušnje, ki je brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.